Då det finns den mängden av olika pokerklienter som det finns så kan man vara väldigt kräsen över var man vill spela. Känslan man får när man slår sig ned vid ett bord för att spela poker ska vara trevlig och ska man spendera en hel del timmar vid borden så är det viktigt att man trivs. Självklart är det viktigt att det är rätt sorts spelare som spelar på klienten och det är annat som ska fungera bra för att jag ska trivas hos en klient. Att utbetalningarna och insättningarna fungerar väl är också viktigt. Stöter jag på problem så vill jag kunna få hjälp av en bra support omgående.

När jag började spela poker så prövade jag därför många av de klienter som fanns tillgängliga för att hitta någonstans där jag verkligen trivdes. En klient kunde förkastas även om den hade perfekt support, snabba betalningar men själva borden såg hemska ut. Nuförtiden är även detta åtgärdat då många erbjuder spelarna en möjlighet att själva välja hur borden ska se ut. Många har även olika gubbar man kan välja mellan så att man kan få ett någorlunda unikt utseende på sina pokerbord. Om man ändå inte trivs med sin klient kan man alltid söka sig vidare.