Att åka på konferens brukar för de flesta vara ett trevligt avbrott i det ordinarie jobblunket och ett ypperligt tillfälle att lära känna sina kollegor lite bättre. Kanske sitter ni utspridda på olika kontor i Sverige, ja till och med i världen, varför en konferens kan innebära att ni får träffa varandra för första gången? Under en konferens lär man sig också mycket nyttigt om företagets framtidsutsikter och planering, även om man såklart också ska få möjlighet att bara umgås. Det finns mängder av fina och häftiga konferensanläggningar i Stockholm och omnejd, varför många företag väljer att förlägga konferensen i vår vackra huvudstad.

På Hotell Havsbaden i Stockholms skärgård får du inte bara bra konferensmöjligheter, utan också möjlighet att slappa i deras härliga spaanläggning. Hotellet har funnits sedan 1903, varför det också finns en hel del spännande historia att ta del av för den historieintresserade konferensdeltagaren.

En lite mer alternativ konferensanläggning i Stockholm är Konferens Spårvagnshallarna. Anläggningen ligger mitt i centrala Stockholm och kan erbjuda lokaler för dagkonferenser, kundevents, minimässor och utställningar. Här finns också en festvåning om det skulle vara ett alternativ. Festvåningen kan ta så många som 300 personer. För tillfället får ni också 10 % rabatt på själva hyran för konferens lokalen. Alla konferenslokalerna har toppmodern teknisk utrustning i trendiga miljöer, som gör att er konferens kan flyta smidigt. Konferens Spårvagnshallarna har många års erfarenheter av att ordna konferenser och möten, så här blir ni väl emottagna av kunnig och trevlig personal.

Vill ert företag ha konferens i närheten av Arlanda utanför Stockholm kan Lastberget varmt rekommenderas. Konferensanläggningen ligger bara 45 minuter ifrån flygplatsen. De kreativa och effektiva konferensrummen inbjuder till fina konferenser med högsta service. Den vackra miljön inbjuder till lugn, med Mälaren och skogen som ljuvlig utsikt. I konferenslokalerna ingår datorer, projektorer, ljud och multispelare i kostnaden, samt att det i alla konferenslokalerna finns ståbord och trådlöst nätverk.

Hjälp med att boka konferens i Stockholm

Om du har ont om tid och söker professionell hjälp med att boka konferens i Stockholm kan Konferenspoolen vara ett bra alternativ. Här hjälper man dig och ditt företag med att snabbt och helt gratis ta fram olika alternativ för konferens i Stockholm som passar just er. De kan även hjälpa till med att boka konferensanläggningar i hela Sverige. Du ansöker enkelt genom Konferenspoolens egen hemsida, på exempelvis Konferens Nacka, och får snabbt svar. På det viset sparar du mycket tid och arbete i jakt på rätt konferens i Stockholm för dig och ditt företag.