Det är nog många som känner sig sugna på att köpa ny smartphone, speciellt när det är nya modeller som är påväg att släppas. Det är något som händer ganska ofta och just nu finns det fler nya modeller på marknaden, så som iPhone 8, Samsung Galaxy Note 8 med flera. Och inom snart framtid ska den hypade iPhone X släppas. Vilken telefon är du sugen på att köpa?

Här läsa lite om några nya från både iPhone och Samsung modeller som både finns på marknaden och som kommer att komma ut inom snar framtid. Oavsett vilken mobil du är sugen å att införskaffa så bör du se till att ha ett ordentligt och snyggt skal till den, som du kan hitta här på phonelife.se.

Test av iPhone 8

En av de nya mobilerna på marknaden står Apple för, och det är iPhone 8. För den som inte har en iPhone sedan tidigare kanske man inte blir speciellt lockad av att köpa denna telefon. Men för den trogna användaren kan det vara något. I en artikel från mobil.se kan man läsa om att man möts av något bekant när man startar upp iPhone och att det är så ganska genomgående med denna nya telefon. Det är helt enkelt inga större överraskningar som det bjuds på. Men jämfört med dess föregångare så är det helt klart endel förbättringar som gjorts. Bland annat är iPhone 8 rustad med trådlös laddning, bättre kamera och bättre färgvisning i skärmen.

Tillverkningen av nya iPhone X

För den som vill vänta lite med att köpa ny telefon och inväntar iPhone X med spänning så finns det goda nyheter. Innan har det pratas om att tillverkningen bromsats upp. Men i en artikel från MacWorld kan man nu läsa om att de flesta delar av telefonen nu ska vara under produktion, enligt plan dessutom. Frågan är om Apple kommer kunna möta efterfrågan på telefonen till julhandeln. Flera butiker tillämpar förköp på telefonen, perfekt att veta för den som alltid vill vara först med det nya.

Samsung Galaxy Note 8

En mobil från Samsung som finns att köpa nu är Galaxy Note 8. Mobilen, som fått toppbetyg på sin kamera bland annat är poppis bland de som gillar Samsung. Men faktum är att detta kan vara mobilen som kanske får över iPhoneanvändaren till Samsung. Ett test från NyTeknik visar nämligen att Samsung Galaxy Note 8 är snabbare än konkurrenten iPhone 8 Plus.